Log på Nota Bibliotek første gang

I denne vejledning fortæller vi dig hvordan du logger på Nota Bibliotek første gang.
  1. Gå til nota.dk

2. Skriv dit CPR-nummer eller brugernummer i feltet "Brugernummer / CPR-nummer". Er du underviser, skal du bruge dit brugernummer.

Skærmbillede der viser placeringen af feltet Brugernummer / CPR-nummer

3. Du har modtaget en mail fra Nota med en midlertidig kode, bestående af seks tal. Indtast nu koden i feltet "Adgangskode".
    Skærmbillede der viser placeringen af feltet Adgangskode

4. Vælg derefter knappen "Log ind".
    Skærmbillede der viser placeringen af knappen Log ind

5. Du bliver nu bedt om at danne en ny adgangskode. Vær opmærksom på, at der er krav om, hvordan kodeordet skal være sammensat. Skriv din nye adgangskode i feltet "Ny adgangskode". Gentag din nye adgangskode ved at skrive denne i feltet "Gentag ny adgangskode". Tryk til sidst på "Skift".
    Billede af Ny adgangskode

6. Din nye adgangskode er blevet gemt og du har adgang til Nota Bibliotek.