Log på Nota Bibliotek første gang

I denne vejledning fortæller vi dig hvordan du logger på Nota Bibliotek første gang.
  1. Gå til nota.dk
  2. Skriv dit CPR-nummer eller brugernummer i tekstfeltet Brugernummer / CPR-nummer. Er du underviser, skal du bruge dit brugernummer.

Skærmbillede af brugernummer tekstfelt

3. Du har modtaget en mail fra Nota med en midlertidig kode, bestående af seks tal. Indtast nu koden i tekstfeltet Adgangskode.

Skærmbillede af adgangskode tekstfelt

4. Vælg derefter knappen Log ind

Skærmbillede af kig ind knappen

5. Du bliver nu bedt om at danne en ny adgangskode. Vær opmærksom på, at der er krav om, hvordan kodeordet skal være sammensat. Skriv din nye adgangskode i tekstfeltet Ny adgangskode. Gentag din nye adgnagskode ved at skrive denne i tekstfeltet Gentag ny adgangskode. Vælg til sidst knappen Skift.

Billede af Ny adgangskode

6. Din nye adgangskode er blevet gemt og du har adgang til Nota Bibliotek.