Log på Nota bibliotek med Nota-login første gang

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du logger på Nota bibliotek med dit Nota-login for første gang.

1. Gå på www.nota.dk

2. Skriv dit fulde CPR-nummer eller brugernummer i skrivefeltet: Brugernummer / CPR-nummer (er du underviser, skal du bruge dit brugernummer).

3. Du har modtaget en E-mail fra Nota med en midlertidig kode, bestående af 4 tal. Indtast nu koden i skrivefeltet: Adgangskode.

4. Vælg knappen Log på biblioteket.

5. Herefter kommer du til siden ved navn Ny adgangskode. Skriv nu en adgangskode, som du selv bestemmer i det første skrivefelt. Vær opmærksom på, at der er krav om, hvordan kodeordet skal være sammensat.

OBS! Du må ikke bruge specialtegnene æ, ø eller å.

6. Indtast den nye adgangskode igen i næste skrivefelt: Gentag ny adgangskode.

7. Vælg nu knappen Skift kodeord.

8. Vælg til sidst knappen Gå til biblioteket

Du er nu logget ind og klar til at bruge Nota bibliotek

Kontakt:
Support