Primære faneblade

Log på Nota bibliotek med Nota-login første gang

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du logger på Nota bibliotek med dit Nota-login for første gang.

1. Gå på www.nota.dk

2. Skriv dit fulde CPR-nummer eller brugernummer i skrivefeltet: Brugernummer / CPR-nummer (er du underviser, skal du bruge dit brugernummer).

3. Du har modtaget en E-mail fra Nota med en midlertidig kode, bestående af 4 tal. Indtast nu koden i skrivefeltet: Adgangskode.

4. Vælg knappen Log på biblioteket.

5. Herefter kommer du til siden ved navn Ny adgangskode. Skriv nu en adgangskode, som du selv bestemmer i det første skrivefelt. Vær opmærksom på, at der er krav om, hvordan kodeordet skal være sammensat.

OBS! Du må ikke bruge specialtegnene æ, ø eller å.

6. Indtast den nye adgangskode igen i næste skrivefelt: Gentag ny adgangskode.

7. Vælg nu knappen Skift kodeord.

8. Vælg til sidst knappen Gå til biblioteket

Du er nu logget ind og klar til at bruge Nota bibliotek

Support telefon 39 13 46 00
Åbningstider: Hverdage: kl. 10-15, Mandage kl. 9-15, Weekend og helligdage: Lukket.