Log på Nota Bibliotek med UNI-Login

Sådan logger du på Nota Bibliotek med Uni-login.
  1. Gå itil Nota.dk

2. Vælg Log på med UNI-login/Nem ID, som du finder til højre for tekstfeltet Brugernummer / CPR-nummer.
    Skærmbillede af log på Nota Bibliotek

3. Vælg fanen UNI-login og tryk på knappen Log på med UNI-login.
    Billede af knap til at logge på med UNIlogin

4. Du kommer nu ind på Uni-login siden.
    Skærmbillede af UNI-login formular

5. Skriv dit UNI-login brugernavn i tekstfeltet Brugernavn. Skriv din adgangskode i tekstfeltet Adgangskode.
     Skærmbillede af UNI-login-formular

6. Tryk på knappen Log ind.
    Skærmbillede af UNI-login-formular

7. Du er nu logget på Nota Bibliotek.
    Hvis du har problemer med at logge på kan det skyldes, at dit UNI-Login ikke er registreret på din Nota bruger. Ring ind til vores kontaktcenter og få det registreret.