Log på Nota Bibliotek som assistent

Sådan logger du på Nota Bibliotek som værende assistent for et andet medlem.
  1. Gå til www.nota.dk

2. Skriv dit brugernummer i tekstfeltet Brugernummer / CPR-nummer. Vær opmærksom på at du som assistent ikke kan bruge dit CPR-nummer.
    Skærmbillede af Log på Nota Bibliotek

3. Skriv din personlige adgangskode i tekstfeltet Adgangskode.
    Skærmbillede af Log på Nota Bibliotek

4. Try på knappen Log på Nota Biblioteket.
    Skærmbillede af Log på Nota Bibliotek

5. Du kommer nu ind på siden Log på som assistent. Her kan du vælge den brugere du gerne vil assistere på listen. Hvis du kun har en enkelt bruger tilknyttet så får du kun vist den bruger.
    Skærmbillede af Log på som assistent

6. Tryk på knappen Log på.
    Skærmbillede af Log på som assistent

7. Du er nu logget på som den bruger du assisterer.

Kontakt

Kontaktcenter
Tlf. 39 13 46 00
Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12