Log på Nota Bibliotek som assistent

I denne vejledning viser vi dig hvordan du logger på Nota Bibliotek som assistent for et andet medlem.

1. Gå til www.nota.dk

2. Skriv dit brugernummer i feltet med overskriften Brugernummer / CPR-nummer
Vær opmærksom på at du som assistent ikke kan bruge dit CPR-nummer.

3. Skriv din personlige adgangskode i feltet med overskriften Adgangskode

4. Vælg nu knappen Log på biblioteket.

5. Du får nu vist en side med overskriften Log på som assistent. Her kan du vælge den brugere du gerne vil assistere på listen. Bemærk at hvis du kun har en enkelt bruger tilknyttet så får du kun vist den bruger.

6. Vælg log på.

7. Du er nu logget på som den bruger du assisterer.