Download af lydbog som mp3 til en Mac

Her følger en vejledning til, hvordan du downloader en lydbog som mp3 til din Mac computer.

Denne vejledning tager udgangspunkt i browseren Safari.

1. Log ind på Nota Bibliotek og vælg fanen "Lydbog".
    Skærmbillede der viser placeringen af fanen lydbog

2. Vælg formatet MP3 via dropdown menuen som du finder før ”Download”.
    Skærmbillede der viser placering af Dropdown menuen

3. Tryk nu på ”Download”.
    Skærmbillede der viser placeringen af Download muligheden

4. En boks nedenunder ”Download” vil nu være fremme med teksten ”Download er startet. Hvis ikke – venligst link her”. Hvis download ikke starter automatisk, kan du trykke på ”Klik her” i boksen.
    Skærmbillede der viser at download er startet

5. Din download går nu automatisk i gang. I browseren Safari kan du se, hvor langt den er med bogen øverst til højre. Det er anderledes i andre browsere.
    Skærmbillede der viser igangværende download i browseren Safari

6. Når din download er færdig, kan du trykke på ”Vis Overførsler” for at finde dine seneste downloads. Dobbeltklikker du på lydbogen, åbnes denne i et nyt vindue. Alternativt kan du finde bogen i ”Finder” under ”Overførsler”.
    Skærmbillede der viser placeringen af Vis Overførsler

7. Du er nu inde i mappen, hvor lydbogen ligger inddelt i flere lydfiler. Dobbeltklikker du på en lydfil, begynder lydbogen at afspille.
    Skærmbillede af lydbogen i Finder