Måder at afspille DAISY-lydbog

Her får du forklaringen på forskellige måder at afspille en DAISY-lydbog på.

Der er to muligheder for at afspille DAISY-bøger:

Daisy hardware
Daisy apps

Daisy-hardware

En DAISY-afspiller er en fysisk afspiller.
Du kan ansøge i din kommune om at låne en Daisy afspiller via Borger.dk. Du kan også købe en Daisyafspiller. Læs mere om køb af Daisy-afspiller.

Daisy software er et program til din computer, hvor du både kan lytte til samt læse teksten.

Daisy apps

Du kan naturligvis afspille DAISY-lydbøger fra Nota på vores egen app - Nota Bibliotek.

Du kan downloade en Daisy app til din smartphone eller tablet.
Find de forskellige apps i App Store eller Google Play.
Læs mere om hvordan du downloader en lydbog i Daisy-format på: Download en lydbog i DAISY-format.