Oplæsningsfunktion på nota.dk

Nu kan du få oplæst tekst og artikler på Notas hjemmeside.

Den nye funktion finder du lige over en overskrift. Det er en knap med ordet "lyt" og et lille play-ikon. Når du trykker på knappen, vil artiklen blive læst op i sin helhed.

Det er muligt at justere på både lydstyrke og oplæsningshastighed. Du kan desuden spole, pause eller stoppe oplæsningen.

Ønsker du at få et enkelt ord eller et uddrag af en tekst læst højt, skal du blot markere ordet eller teksten og trykke på ”lyt”.

Flere muligheder for personlig tilpasning

Hvis du trykker på stregerne i lyt-knappen som anvist på billedet herunder, kommer der en drop-down menu frem med overblik over de forskellige muligheder. Du kan for eksempel vælge at få artiklen vist som ren tekst.

Under Indstillinger kan du blandt andet vælge, om du ønsker at få enkelt-ord eller hele sætninger markeret under oplæsning, ligesom du kan ændre på farven, som teksten bliver fremhævet med.

På enkelte sider vises lyt-knappen ikke, for eksempel på forsiden af nota.dk. Du kan godt få teksten læst op alligevel, du markerer blot den valgte tekst.

God fornøjelse!

Kontakt

Kontaktcenter
Tlf. 39 13 46 00
Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12