Sådan åbner du en lydbog fra det svenske blindebibliotek.

Denne vejledning viser hvordan du downloader og udpakker en lydbog fra det svenske blindebibliotek - MTM. Vejledningen viser billeder fra Chrome på PC med Windows 10. Har du et andet styresystem vil det se lidt anderledes ud.

1. Vælg filen du har modtager på mail.

Billede af aktivt link

2. Skriv adgangskoden som du finder i mailen.

Bekræft adgangskode

3. Vælg OK.

Billede af bekræft adgangskode og vælg OK

4. Bogens zip-fil er nu klar til at blive udpakket. Vælg filen.

Billede af Zip-fil

5. Når Zip-filen er download'et på PC'en skal du vælge Åbn.

Vælg Åbn

6. Zip-filerne finder du nu under Overførsler.

Billede af overførsler

7. Vælg Udpak alle.

Vælg udpak alle

8.  Hold øje med hvilken mappe bogen udpakkes til og hvor den lægges.

Vælg Pak ud.

Vælg pak ud

9. Mine filer er lagt under Overførsler i en mappe med titlens navn.

Bemærk at her ligger også en mappe med de zippede filer.

Mappe i Overførsler med udpakkede filer

10. Åbn mappen og vælg Ctrl + A. Højreklik et sted i markeringen og vælg Afspil.

Åbn mappen og vælg Afspil

11. Filerne afspilles nu i rækkefølge

Billede af bog der afspilles