Sådan åbner du en MP3-lydbog på PC

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du udpakker en MP3-fil til PC.

1) Vælg formatet MP3 i rullemenuen.

Billede af markering af MP3 i rullemenu

2) Vælg derefter Download.

Billede af markering af Download

3) Du får nu vist en grøn bjælke under knapperne med besked om at download er startet.

Billede af downloadproces

4) Din download går nu automatisk i gang. Du kan følge med i downloadprocessen på din skærm. Hvor det sker, afhænger af din browser.

Billede af zip-fil i bund af skærm

5) Din lydbog er nu blevet downloadet som en zip-fil. For at lytte til bogen skal den pakkes ud. Gå til Overførsler og find zip-filen.

Billede af overførsler og zip-filen.

6) Højre-klik på zip-filen og vælg et udpakningsprogram. Her udpakker jeg med 7-zip.

Billede af overførsler og zip-filen.

NB! Du kan vælge andre udpakningsprogrammer afhængig af PC’ens styresystem.

7) Et vindue kommer frem og du kan her vælge hvor filen skal udpakkes til. Jeg vælger OK.

Billede af filens placering ved download.

8) Nu er den udpakkede fil placeret i Overførsler. Herfra kan du gemme den hvor du ønsker fx på din MP3-afspiller.