Sådan ændrer du hastighed, farver og tekst - under afspilningsindstillinger i appen.

I denne vejledning viser vi, hvordan du ændrer på hastighed, spring i handlingen, tekststørrelse og farver. Vejledningen er lavet med billeder fra en iPad.

1. Åbn bogen i fuld skærm.

Billede af knap fuld skærm

2. Vælg Afspilningsindstillinger. Symbolet med de tre linjer og en kugle på hver.

Billede af knappen afspilningsindstillinger

3. Du har mulighed for at ændre på afspilningshastigheden. Ønsker du hurtigere oplæsning, kan du eksempelvis vælge 2.0x.

Billede af tekst afspilningshastighed. 2.0x er også markeret

4. Du kan også ændre intervallet så du kan springe 30 sekunder frem eller tilbage i afspilningen.

Standard er 15 sekunder.

.Billede af teksten Interval frem og tilbage

5. Vælger du en lydbog med tekst, kan tekststørrelsen ændres.

Billede af teksten tekststørrelse

6. Du kan også vælge mellem tre skrifttyper.

Billede af teksten skrifttyper

7. Desuden kan du skifte baggrundsfarve og skriftfarve.

Vælg eksempelvis sort skrift på gul baggrund.

Billede af tekst farver og markering af sort/gul