Sådan downloader du en lydbog med tekst til en PC eller Mac

I denne vejledning beskriver vi, hvordan du downloader en Daisy lydbog til din PC eller Mac.

1) Vælg formatet Daisy i rullemenuen

2) Vælg Download.

3) Du får nu vist en grøn bjælke under download knappen med besked om at Download er startet.

4) Din download går nu automatisk i gang. Hvor på skærmen du kan følge med i download processen afhænger af din browser.

Vær opmærksom på hvor du gemmer lydbogen. Som udgangspunkt gemmes bøger i mappen download.

5) Vælg Vis i mappe når bogen er færdig med at downloade.

6) Din lydbog er nu blevet downloadet som en zip-fil. For at lytte til bogen skal den pakkes ud.

På PC: Åben den downloadede mappe, vælg Udpak alle filer og Pak ud. Du kan også bruge udpakningsprogrammet 7-zip

Hvis du bruger 7-zip kan du højreklikke på mappen med lydbogen. Vælg Udpak alle (filer). Proceduren for at pakke zip-filen ud afhænger af din computers styresystem og udpakningsprogram.

På Mac: Dobbeltklik på den downloade zip-fil. Mac OS X har en applikation der automatisk udpakker filen for dig.

Vi anbefaler, at du opretter en ny mappe til lydbogens filer, hvis udpakningsprogrammet ikke selv foreslår det.

Din Daisy lydbog er nu pakket ud og kan afspilles i en Daisy afspiller.