Sådan finder du bøger i Nota App

I denne vejledning viser vi dig hvordan du finder bøger i Nota App.

Sådan finder du de bøger du allerede er startet med at lytte til:

Under Mine bøger finder du en liste med alle de bøger du allerede er begyndt at læse, og de bøger du selv har gemt på listen.

Du kan forsætte med at lytte til en bog i Nota App der fra hvor du slap sidste gang du lyttede til den på Notas hjemmeside.

Vælg en bog på listen for at starte afspilningen.

Sådan søger du efter bøger i Nota App:

Vælg menupunktet Find bøger, i bjælken i bunden af skærmen.

Under Find bøger kan du:

1. Selv søge efter en titel, forfatter eller genre ved at vælge søgefeltet. Søgefeltet befinder sig i toppen af skærmen.

2. Du kan definere hvilken aldersgruppe du er interesseret i at finde bøger til, ved at vælge en af de tre kategorier: Voksne, Unge eller Børn

3. Eller du kan finde bogsamlinger, sammensat af vores bibliotekarer ved at vælge en af de forskellige genre. F.eks. kan du finde bogsamlingen ”Nordiske krimier” under genren Krimi.

Når du vælger søgefeltet får du mulighed for at søge efter en titel, en forfatter, eller en genre. Når du indtaster det du søger efter vil du få vist en liste med forslag af Nota app. Du kan frit vælge om du bare vil søge på det du selv har indtastet, eller vælge et af forslagene på listen.

Du får nu vist en liste med resultater. Vælg den bog på listen du er interesseret i for at se flere muligheder.

Du får nu vist detaljer om bogen.

Her kan du:

1. Se en liste med alle bøger af samme forfatter ved at vælge forfatterens navn.

2. Eller, hvis bogen er en del af en serie, få vist alle bøgerne i serien ved at vælge der hvor der står f.eks. Del 7 af 8. Serievisning befinder sig lige efter forfatterens navn.

3. Få et indtryk af bogen og indlæsningen.

4. Lyt til bogen ved at vælge Afspil

5. Hente bogen ned på telefonen, så du kan lytte, uden internet adgang.

6. Gemme bogen til Mine Bøger ved at vælge Gem.

Detaljer om bogen

5. Finde flere bøger indlæst af den samme person ved at vælge indlæserens navn.

6. Eller finde lignende bøger ved at vælge et af bogens emneord.

Indlæserens navn samt visning af emneord

Sådan finder du boganbefalinger:

Du kan finde flere boganbefalinger baseret på dine interesser ved at vælge menupunktet Anbefalet.

Du får nu vist en liste med anbefalinger baseret på de samlinger du har valgt at følge på Nota.

Under Anbefalinger finder du:

1. De nyeste bøger inden for de samlinger og genrer du har markeret at du er interesseret i.
2. Hvis du gerne vil ændre hvilken type anbefalinger du får, så kan du gøre det ved at vælge tilpas.