Sådan logger du på appen Nota Bibliotek

I denne vejledning viser vi dig hvordan du logger på Nota App med Nota-login, Uni-login og NemID.

Åbn Nota App. Hvis du ikke allerede har downloadet Nota App så kan du finde den her.

Sådan logger du på med dit Nota-login:

1) Skriv dit fulde CPR-nummer eller brugernummer i skrivefeltet: Brugernummer / CPR-nummer (er du underviser, skal du bruge dit brugernummer).

Indtast brugernummer

2) Skriv din personlige adgangskode i skrivefeltet: Adgangskode.
Angiv adgangskode

3) Vælg nu Log på.

Vælg log på

Sådan logger du på med Uni-login:

1) På listen under Log på er der to andre muligheder for at logge på.
2) Vælg Uni-Login.

UNI-login feltet

3) Vælg Log på med UNI-login

4) Du får nu vist Uni-Login skærmbilledet.

UNI-login skærmbilledet

5) Skriv dit brugernavn i feltet med overskriften Brugernavn.
UNI-login brugernavn

6) Indtast derefter din kode i feltet med overskriften Adgangskode.
UNI-login adgangskode

7) Vælg Log ind nedenfor.

UNI-login log ind

Sådan logger du på med NemID:

1) På listen under Log På er der to andre muligheder for at logge på.
2) Vælg NemID.

NemID login felt

3) Vælg Log på med NemID

4) Du får nu vist NemID skærmbilledet.

NemID login felt

5) Skriv dit cpr-nummer i det første felt med overskriften Bruger-id.

NemID bruger-ID

6) Skriv herefter din kode i det næste felt med overskriften Adgangskode.

NemID adgangskode

7) Vælg knappen Næste.

NemID næste

8) Du vil nu få vist et nyt vindue hvor der er anvist et nummer med et #-tegn. Du skal nu finde dette nummer på dit nøglekort. Indtast nu de tal, altså den nøgle, du fandt på dit nøglekort i feltet under nøglen.

NemID nøgle

9) Vælg Log på.

NemID Log på