Sådan overfører du en Daisy-lydbog fra PC til til din Daisy-afspiller i Chrome

I denne vejledning fortæller vi, hvordan du overfører dine lydbøger til din Daisy-afspiller. Billederne i vejledningen er fra Chrome.

1. Find en bog fra Nota, som du ønsker at overføre.

2. Vælg Daisy-formatet.

Vælg Daisy format

3. Vælg Download.

Vælg download knap

4. Din bog vil nu blive downloadet.

Download er startet

5. Du kan følge processen i nederste venstre hjørne af skærmen. Vælg den lille pil når bogen er hentet.

Billede downloadprocessen nederst til venstre. Markering af pil

6. Vælg Vis i mappe.

Billede af Vis i mappe

7. Du vil nu få vist mappen Overførsler, hvor du kan se titlen på den bog du lige har downloadet. Mappen med bogens titel skal nu pakkes ud.

A. Markér mappen.

B. Højreklik på mappen.

C.Vælg Udpak alle.

Billede af højreklik og vælg udpak alle

8. Du får nu vist en boks med overskriften "Udpak Zip-komprimerede mapper". Tjek nu at der IKKE er sat hak i boksen til venstre for "Vis filerne, når udpakningen er fuldført".

Sørg for at felt ikke er afkrydset: Vis filerne, når udpakningen er gennemført

9. Vælg Pak ud.

Vælg Pak ud

10. Mappen med de udpakkede filer befinder sig nu i Overførsler.

Billede af mappe med udpakkede filer

Du kan nu overføre mappen til din enhed.