Sådan overfører du en lydbog til iTunes på din Mac:

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du benytter iTunes til at downloade en lydbog og overføre den til din iPod eller lignende ved hjælp af din Macbook.

1) Find den ønskede bog på Nota og brug dropdown menuen til at finde og vælge MP3 formatet.

2) Vælg herefter Download. Din Macbook vil nu gå i gang med at downloade bogen.

3) Åbn den downloadede bog i overførsler, som er placeret i øverste højre hjørne.

4) Bogen vil nu blive vist i Finder og du skal vælge, hvor du vil gemme bogen. Husk hvor du har har gemt bogen, da du skal finde den senere i processen.

5) Åben iTunes og vælg Arkiv, som du finder i øverste venstre hjørne. Der vil nu komme en dropdown menu frem, hvor du skal vælge funktionen Føj til bibliotek. Du kan også trykke Ctrl og O på tastaturet.

6) Et pop-up vindue med Finder vil komme frem og du skal nu finde bogen, der hvor du gemte den tidligere og vælge Åbn.

7) Nu vil bogen blive overført til iTunes biblioteket, og du finder bogen under Musik.

Sådan overfører du bogen til din enhed:

1) Tilslut din enhed (iPod, iPhone etc.) til din Macbook og vælg enheden ved, at vælge enhedens symbol i øverste bjælke.

2) Vælg Musik og sæt flueben ud fra den bog, som du ønsker at overføre. Vælg herefter Anvend.

iTunes går nu i gang med at synkronisere. Når synkronisering er færdig, vil lydbogen ligge på din enhed. For det bedste overblik, vælg visning af Album på din enhed.