Sådan sætter du bogmærker - under afspilningsindstillinger i appen.

I denne vejledning viser vi, hvordan du bruger bogmærkefunktionen i appen, når du læser en bog. Brug bogmærkefunktionen, hvis du vil finde tilbage til et særligt sted i bogen. Billederne i vejledningen er fra en iPad.

1. Åbn bogen i fuld skærm.

Billede af åbn i fuld skærm

2. Vælg knappen tilføj bogmærke. Det tredje ikon i højre hjørne af skærmen.

Billede af knappen tilføj bogmærke

3. Ønsker du at tilføje et bogmærke på denne side i bogen, skal du vælge OK.

Billede af pop-up besked. Bogmærke tilføjet. Vælg OK knap

4. Vælg knappen Indholdsfortegnelse og bogmærke. Ikonet med tre streger og prikker.

Billede af knap indholdsfortegnelse og bogmærke

5. Vælg Bogmærker. Her ser du de bogmærker, der er sat i bogen.

Billede af bogmærke knap

6. Vælg krydset hvis du vil slette et bogmærke.

Billede af slet bogmærke knap