Sådan stopper du automatisk oplæsningen - under afspilningsindstillinger i appen

I denne vejledning viser jeg hvordan du ændrer indstillinger i sleep-timer funktionen.

1. Åbn bogen i fuld skærm.

Åbn i fuld skærm

2. Vælg Sleep-timerknappen. Det er symbolet med månen.

billede af sleep-timerknappen

3. Her kan du vælge hvornår afspilningen automatisk skal stoppe.

Sleep-timer indstillinger

4. Vælg mellem 10, 30, 45 minutter eller én time. Vælg Om 30 minutter.

Billede af nedtælling 30 minutter

Bemærk at nedtællingen er startet. Oplæsningen af bogen stopper automatisk om 30 minutter.

5. Vælg Fra, hvis du ønsker at fjerne sleep-timer funktionen.

Fjern nedtællingen