Standard e-bog til iBooks på din iPad eller iPhone

Sådan downloader du en Standard e-bog til iPad eller iPhone og åbner den i læseprogrammet iBooks.

Notas e-bøger er delt ind i tre overordnede kategorier: Standard e-bog, PDF, og Indscannet e-bog. Dette betyder også, at der findes forskellige måder at downloade e-bogen til din enhed på.

I denne vejledning drejer det sig specifikt om typen Standard e-bog til iPad eller iPhone og hvordan du åbner denne i læseprogrammet iBooks. Klik her, hvis du istedet bruger KyBook Reader til at læse bøger med.

Nedenfor finder du både en skriftlig vejledning og en videovejledning til hvordan du downloader en Standard e-bog til iBooks.

1) Log på Nota via Safari og find den e-bog du ønsker at læse. Det vil fremgå på bogens side og under fanen E-bog om du har med en standard e-bog at gøre.

2)  Herefter skal du vælge formatet Html uden indholdsfortegnelse i dropdown-menuen.

3) Vælg herefter knappen Download. Bogen vil nu åbne på en ny side i Safari.

4) Herfra kan du åbne bogen i andre læseprogrammer. For at åbne bogen i iBooks, skal du vælge knappen Del.

5) Du får nu vist en boks (VoiceOver markerer dette med en Advarsel). Her skal vælge knappen Arkiver PDF til iBooks.

6) Endnu en boks dukker op på skærmen, der fortæller dig, at din PDF-fil er igang med at blive oprettet til iBooks. Når din bog er klar vil den automatisk åbne i iBooks.

Du er nu klar til at læse din e-bog i iBooks. God fornøjelse.