Standard e-bog til KyBook Reader på din iPad eller iPhone

I denne vejledning fortæller vi hvordan du downloader en Standard e-bog til læseprogrammet KyBook til din iPad eller iPhone.

1. Find og download KyBook Reader i App Store.

Billede af KyBook ikonet

2) Log på Nota Bibliotek og find den bog, du gerne vil downloade.

3)  Vælg formatet RTF i dropdown menuen til venstre for Download knappen.

Billede af lydbog og markering af rtf

4) Vælg knappen Download.
 Billede af download-knap

5) Bogen åbnes nu i et nyt vindue på din iPad/iPhone.

Billede af bog

6) Vælg del-ikonet. Herefter får du vist en boks med de programmer som du kan åbne din e-bog i. Vælg Kopier til KyBook.

Bogen åbnes nu direkte i KyBook Reader.

:Billede af bog i KyBook

Sådan bruger du KyBook Reader

Ved at bevæge slideren nede i bunden af skærmen til højre eller venstre kan du springe frem eller tilbage til en bestemt side i bogen.

Billede af bladrefunktionen

Du finder bogmærkefunktionen oppe i øverste højre hjørne. Vælg dette ikon for at sætte et bogmærke på den side du er kommet til i bogen.

Billede af bogmærkefunktion

For at få teksten læst op, skal du vælge raket-ikonet ved siden af bogmærkefunktionen og derefter Text to Speech.

Billede af oplæsningsfunktionen

Vælger du informationsikonet helt til højre kan du bl.a. finde listen over de bogmærker du tidligere har sat.

Billede af informationsknappen

Vælg ikonet med de tre streger oppe i øverste venstre hjørne, hvis du ønsker:

1. Åbne en anden bog.

2. Ændre indstillingerne for KyBook Reader.