Foredrag: Kom med bag facaden i overklassen

Nota inviterer alle medlemmer til foredrag med forfatter Lotte Kaa Andersen, der giver os et indblik i den lukkede verden på de dyreste villaveje i Danmark.

Vi kan betragte de flotte, dyre herskabsboliger nord for København med skepsis og måske mærke et lille stik af misundelse. Men bag den perfekte facade kan der gemme sig hemmeligheder, tvivl, ulykkelige ægteskaber, ensomme børn, bedrag og selvbedrag. Som alle andre steder.

I Lotte Kaa Andersens Hellerup-trilogi følger vi tre familier på Danmarks dyreste villavej i årene omkring finanskrisen og frem til i dag. Og den skinnede facade og de smukke ansigter krakelerer hurtigt …

Lotte Kaa Andersen bor selv i Charlottenlund, men er opvokset i Nordjylland.

I foredraget fortæller hun levende og personligt om sin baggrund og sit arbejde med at skrive, om at betragte og beskrive et velhavermiljø, der ligger langt fra det hun selv kommer fra. Vi hører også om hendes litterære helte og heltinder og om hvorfor bøger er så vigtige.

Kom og vær med, når Lotte Kaa Andersen giver et humoristisk, empatisk og skarpt portræt af dem, der lever på samfundets solside.

Tid: Torsdag den 9. maj kl. 16-18
Sted: Nota. Teglværksgade 37, 3. sal, 2100 København Ø
Gratis hvis du er medlem af Nota. Du er velkommen til at tage en ledsager med
Tilmelding: På telefon 39 13 46 00, tast 1 eller via linket nedenfor