Foredrag med Jesper Wung-Sung i Odense 10. oktober 2019

Nota inviterer alle medlemmer til en eftermiddag med forfatteren Jesper Wung-Sung, hvor han vil tale om forfatterskabet, sit kinesiske ophav og opvæksten i Marstal.

Jesper Wung-Sung har udgivet bøger i over tyve år, ikke mindst børnebøger, men blev især bemærket, da han i 2017 udgav den biografiske roman En anden gren.

En anden gren er en usædvanlig kærlighedshistorie om Ingeborg, som forelsker sig i San. San er kineser og bragt til København for at blive udstillet i Tivoli i 1902. Ingeborg er også i Tivoli for at se den eksotiske menneskeudstilling, og da hendes øjne møder Sans, begynder historien.

Mødet mellem Jesper Wung-Sungs oldeforældre er selvsagt grundlaget for Jesper Wung-Sungs egen eksistens, men selv om det er over hundrede år siden, og skønt han er født i Marstal, har forfatteren med sine kinesiske aner også selv oplevet fremmedheden.
Det skriver han om i sin roman Lynkineser, der handler om den unge Jesper.

Lynkineser og Den anden gren vil være omdrejningspunkt for foredraget, hvor der også vil være plads til at stille spørgsmål.

Jesper Wung-Sung er meget rost for sine levende foredrag og som en forfatter, der elsker at møde sine læsere, så skynd dig at sikre dig en plads.  

Tid: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 16-18
Sted: Odense Hovedbibliotek, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C.
Gratis hvis du er medlem af Nota. Du er velkommen til at tage en ledsager med
Tilmelding: På telefon 39 13 46 00, tast 1 eller tilmeld dig her

Find bøger af Jesper Wung-Sung under billedet