Gå til hovedindhold

Er du en IT-helt, der flyver højt for at få overblik? Har du erfaringer med CMS-systemer, elsker nye teknologier og open source-løsninger? Så har vi det helt rette job til dig, hvor du kan bruge dine superkræfter til at gøre en forskel for mennesker gennem IT!

Om Nota

Nota er en statslig institution under Kulturministeriet. Vi producerer og udlåner bøger, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap for at sikre dem lige adgang til viden, samfundsdeltagelse og oplevelser. Vi producerer primært lyd- og e-bøger, som udlånes gennem vores online-bibliotek på nota.dk og app’en ”Nota Bibliotek”. Nota har mere end 190.000 medlemmer, og antallet vokser støt med cirka 10 % årligt.

Om jobbet

Vi leder efter den superhelt, der kan skabe et forkromet overblik og varetage rollen som scrum master på det udviklerhold, der har ansvar for Notas hjemmeside og app. Du skal også stå for for vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden. I løbet af 2021 skal det nuværende CMS udskiftes, og du vil blive ansvarlig for at dirigere denne proces effektivt og sikkert.

I det daglige arbejde vil du have tæt kontakt til vores Product Owners, som prioriterer holdets opgaver. Vi benytter den agile udviklingsmetode SCRUM, Github til versionsstyring af kode og gør flittigt brug af automatiserede tests, code reviews og continuous integration for at sikre os høj kvalitet og stabilitet af vores produkter.

Om dig

Du er en stærk IT-udvikler med gåpåmod og en god portion erfaring med CMS’er og frontends. Vi forventer, at du er god til at kommunikere og samarbejde, og at du er analytisk, struktureret, løsningsorienteret og proaktiv. Ligesom os flyver du gerne den ekstra mil for at hjælpe dine medmennesker gennem IT.

Du har formentlig en relevant videregående uddannelse inden for IT-udvikling og minimum 5 års relevant erhvervserfaring. Det er desuden nødvendigt, at du både taler og skriver dansk.

Det et krav, at du har erfaring med følgende:

 • Et større CMS-system
 • HTML5, CSS3 og Javascript
 • SQL
 • Git & Github
 • Scrum master-rollen

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med:

 • Drupal (nuværende CMS, men ser mod nyt i 2021)
 • Flutter (cross-platform framework til app’en)
 • E2E-test af frontends
 • Viden om tilgængelighed og WCAG 2.1
 • Linux, Docker og Kubernetes
 • Angular eller React
 • Søgedatabaser (Apache Solr eller Elasticsearch) 
 • Scripting via Bash eller Powershell
 • Single sign-on løsninger, så som NemID, UNI-Login og OpenID Connect.
 • Biblioteksformater, -systemer og anden domæneviden

Om afdelingen

Som ansat i Notas IT-afdeling bliver du en del af et ungt miljø af engagerede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med læsevanskeligheder. Vi lægger vægt på stærk faglighed, samarbejde, fleksibilitet og rummelighed, og det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde. Vores medlemmers behov gør det nødvendigt at have fokus på tilgængelighed, stabilitet og en veldesignet brugeroplevelse i vores IT-løsninger, og vi lægger derfor meget energi i at dygtiggøre os inden for disse områder.

Vi drager kontinuerligt nytte af de nyeste open source-teknologier og udviklingsværktøjer, og bidrager tilbage til open source-miljøet med forbedringer og nye værktøjer. Vi har f.eks. for nylig taget cross-platform frameworket Flutter til os i udviklingen af den næste større iteration af vores app og sender en del rettelser tilbage til projektet.

IT-afdelingen består p.t. af 15 medarbejdere fordelt på tre udviklerhold og et tværgående hold. Størstedelen af Nota holder til i Nakskov som følge af udflytning, men IT-afdelingen og Lydproduktionen er fortsat på Østerbro. Vi arbejder tæt sammen med kollegerne i Nakskov.

Er det noget for dig?

Stillingen er på 37 timer ugentligt og aflønnes efter overenskomst med Staten (Prosa eller AC afhængig af uddannelsesniveau).

Ansøgningsfristen er tirsdag den 26. januar 2021, starttidspunktet er snarest muligt.

Ansøgning vedhæftet relevant dokumentation sendes til Nota via jobopslaget på https://nota.dk/om-nota/stillinger

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte:

Daniel Dam Freiling, CTO og teknisk leder, på 39 13 46 70 eller dfg@nota.dk

Heidi Freiberg Rasmussen, IT-chef, på 39 13 46 32 eller hrn@nota.dk

Læs mere om Nota på www.nota.dk