Gå til hovedindhold
Vil du nørde med Nota i Nakskov?
 
Du kan være gamer, fitnessinstruktør eller noget helt tredje – bare du har en god portion nysgerrighed og interesse for at digitalisere tekst. Nota rykker til Nakskov i efteråret 2019 og har allerede nu brug for nogle dygtige ”ord-nørder”. 
 
I forbindelse med vores udflytning til Nakskov er vi på jagt efter nye kollegaer. Er du teknisk nysgerrig og har du lyst til at arbejde med digital produktion, så kan du være den næste, som indgår i Notas super ambitiøse opmærker-team.  
 
Som opmærker sørger du for, at ordblinde og blinde får adgang til tekster, de ellers ikke kan læse.   
 
Arbejdet består i at digitalisere trykt materiale, og dermed omsætte det til et format der er tilgængeligt for ordblinde og blinde. Vi bearbejder faglitteratur, skønlitteratur, eksamensopgaver, tidsskrifter og aviser, og laver teksterne om til e-bøger, lydbøger eller bøger i punktskrift. Vi arbejder bl.a. i HTML, XML og EPUB, så det er en fordel, hvis du ved noget om opmærkningssprog eller har arbejdet med hjemmesider.  

Kan du se dig selv hos os? 
For at blive en del af vores stærke og ambitiøse team, skal du være systematisk og have øje for detaljen. Du skal kunne holde hovedet koldt når tingene går stærkt, og du skal kunne leve med, at alt ikke kan være fejlfrit. 
 
Du skal være god til dansk og engelsk i skrift og tale. Du har en god forståelse for IT og holder af at arbejde foran en skærm. Du bidrager med masser af godt humør, tager ansvar for dine egne opgaver, og er god til at finde løsninger når du får øje på et problem.  
 
Du vil indgå i et effektivt og imødekommende team, som samtidig er præget af den pionerånd som en udflytning medfører. Du skal være med til at skabe fundamentet for, at Nota fortsat har Danmarks bedste opmærkere – og stadig kan levere topkvalitet til vores mere end 160.000 glade medlemmer. 

Vil du nørde med os? 
Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning via Notas hjemmeside (www.nota.dk/om-nota/stillinger). Ansøgningsfristen er 7. april 2019 kl. 15
 
Ansættelse sker efter overenskomst for Kontorfunktionærer i Staten (HK). Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat hurtigst muligt. Vi forventer, at du vil starte på vores adresse i København Ø og senere arbejdsmæssigt flytte med til Nakskov i oktober 2019.  
 
Nota samarbejder med Nymann Stærke HR i rekrutteringsprocessen, og din ansøgning videresendes derfor til dem. Hvis du vil vide mere, så kontakt Birgitte Nymann, tlf. 4086 1883, e-mail birgitte@ns-hr.dk.  
 

Kontakt

Birgitte
Nymann
Ekstern konsulent
Tlf. 40 86 18 83

Del