Gå til hovedindhold

Sådan bliver du indlæser på Nota

NB! I øjeblikket har vi ikke brug for nye indlæsere på Nota

NB! I øjeblikket har vi ikke brug for nye indlæsere på Nota.

Hvis du er interesseret i at blive indlæser på Nota skal du først optage et par lydprøver. Prøverne skal indeholde både skønlitteratur, gerne med dialog, og faglitteratur.

Lydprøverne behøver ikke være professionelt optaget, vi skal bedømme stemme, tekstoverblik og rytme, ikke den tekniske kvalitet af optagelsen. Optagelsen skal dog stadig være så pæn som mulig, derfor er det en god idé, at finde et stille sted, uden alt for meget rumklang at lave den i. Vi har fået prøver lavet på en telefon der har været i fin kvalitet, så man behøver ikke at finde det store udstyr frem for at lave lydprøver.

Prøverne skal sendes til Notas lydteknikere på tek@nota.dk.

Når vi har fået lydprøverne bliver de lyttet på i lydproduktionen, hvis de lyder interessant og vi mangler indlæsere med din stemmeprofil, så bliver du inviteret til en egentlig indlæserprøve.

Prøven foregår på Østerbro og tager et par timer, der vil være en tekniker tilstede til at hjælpe med at komme godt i gang.

Når prøven er overstået bliver den bedømt i lydproduktionen og du får at vide om du bliver tilbudt at indlæse for Nota eller ej.