Gå til hovedindhold

Specialpædagogisk konsulent til Nota – Barselsvikariat

Barselsvikar med matematisk ballast som specialpædagogisk konsulent til Nota.

Nota søger en nysgerrig og lærenem barselsvikar som specialpædagogisk konsulent til vores digitale produktion i Nakskov.

Har du en faglig baggrund som lærer, speciallærer eller en længere videregående uddannelse med afsæt i naturvidenskabelige fag? Har du arbejdet med LaTex? Og har du et pædagogisk mindset? Så kan vi bruge dig på Nota.

En specialpædagogisk konsulent gør elementer i digitale tekster tilgængelige/læsbare for synshandicappede. Det kan være figurer, billeder, videoer og naturvidenskabelige formler og udtryk, som skal beskrives objektivt og pædagogisk forståeligt. Derfor ønsker vi, at du har kendskab til LaTeX, MathML og eventuel AsciiMath. Desuden ønsker vi, at du altid gerne vil lære nyt, så vi i fællesskab kan forbedre og optimere vores processer og produkter, til de synshandicappede studerende.

Vi ønsker, at du:

  • har en faglig relevant baggrund som f.eks. lærer, speciallærer, læsevejleder eller en længere videregående uddannelse.
  • har en bred faglig viden og indsigt i flere fag -det er en fordel, hvis du har en stærk faglig ballast inden for naturvidenskab og i særlig høj grad matematik. Vi servicerer medlemmer fra folkeskolen til Universitetet.
  • kan beherske engelsk på skrift og tale på et højere niveau,
  • har en god IT-forståelse og nemt ved at lære nye webteknologier - det er en fordel, hvis du har arbejdet med html.
  • er rutineret eller superbruger på Office pakken,
  • har forståelse for den enkelte brugers behov, og evt. viden om hjælpemidler.
  • forstår vigtigheden i en faglig og objektiv beskrivelse af produktet,
  • at du elsker at arbejde med detaljer og godt kan li' at "nørde" med dine ting.

Vi forventer ikke, at du har flere års erfaring med ovenstående - men at du har mod på læring, er nysgerrig og synes det lyder spændende.

Der vil ved studiestart (både i august/september og februar) være perioder med en større arbejdsmængde.

I Notas Produktion tilgængeliggør vi fag- og skønlitteratur til bøger til ordblinde og synshandicappede. Det kan være e-bøger, lydbøger eller bøger på punktskrift. Som specialpædagogisk konsulent er du med til at sørge for, at Notas medlemmer kan få adgang til de materialer, som er nødvendige for, at de kan studere, arbejde eller læse i deres fritid.

 

Vikariatet som er på 37 timer ugentligt, forventes at vare 10 -11 måneder med opstart omkring 1. juni 2021.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Staten og det relevante forbund. Stillingen kan søges af kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

For yderligere information kontakt Digital produktionschef Anna Laurentzius på als@nota.dk eller tlf. 39 13 46 24

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så send en ansøgning vedlagt relevante bilag via jobopslaget på Notas hjemmeside www.nota.dk/om-nota/stillinger.

Ansøgningsfristen er mandag den 17. maj 2021 kl. 12:00.

 

 

Nota er en institution under Kulturministeriet og vi producerer og udlåner tekster, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Lige nu er mere end 190.000 medlemmer af Nota og vi vækster med 15-20.000 nye medlemmer årligt og vores medlemmer er blandt de flittigste læsere i Danmark. Vi løser væsentlige samfundsmæssige opgaver i samarbejde med vores departement, Undervisningsministeriet, Dansk Blindesamfund, Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark m.fl. Som en digital virksomhed er vi i fuld gang med at udvikle nye digitale løsninger og services til gavn for vores medlemmer