Gå til hovedindhold
Nota søger en smilende supersupporter til nyt Kontaktcenter 
 
Vil du være med til at levere professionel, teknisk og faglig support til vores medlemmer?  Vil du sætte dit præg på en organisation i udvikling? Så er det måske dig, vi søger til Notas nye Kontaktcenter. 
 
Om stillingen 
Nota flytter til Nakskov i efteråret 2019 og har brug for en medarbejder, der vil med, og som har et veludviklet gen inden for service, kommunikation og IT. 
 
I første omgang vil du komme til at arbejde i Notas Support, men tanken er at etablere et nyt Kontaktcenter med flere faglige områder samlet. 
 
I Nota Support yder vi vejledning i brugen af vores digitale produkter på telefon og mail, herunder nota.dk og vores app til afspilning af bøger. Mange henvendelser drejer sig om at hente og afspille lyd- og e-bøger til forskellige platforme, men også andre tekniske problemstillinger, som vores medlemmer står i. Nota Support producerer også skriftlige vejledninger og film til nota.dk, foretager løbende tests af eksisterende og nye produkter, ligesom vi aktivt følger den teknologiske udvikling på området.  
 
Om dig 
  • Du er ambitiøs og serviceminded, og har et stærkt medlems-mindset 
  • Du har gode kommunikative evner, både skriftligt og mundligt 
  • Du har en grundlæggende forståelse og flair for IT 
  • Du har kendskab til iOS- og androidenheder og de forskellige computertyper (Windows, Mac, Chromebook) 
  • Du er lærenem og grundig, og kan sætte dig ind i komplekse opgaver 
  • Du har et drive og initiativ, der sikrer, at vi kommer i mål med opgaverne  
 
Det allervigtigste er, at du har lyst til, og trives med, et travlt miljø med mange henvendelser. Det er derfor også en fordel, hvis du er vant til et arbejde hvor der er en bred kontaktflade og meget kommunikation. 
 
Vi forventer, at du som person er engageret, ambitiøs og målrettet, samt åben over for nye opgaver i en omskiftelig tid. Du har et godt humør og let til smil. 
 
Vi forventer tillige, at du vil starte på vores adresse i København Ø og efterfølgende arbejdsmæssigt flytte med os til Nakskov. 
 
Er du interesseret? 
Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så send en ansøgning samt relevante bilag via Notas hjemmeside www.nota.dk/om-nota/stillinger. Ansøgningsfrist er søndag d. 12. maj 2019. 
 
Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. 
 
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med Staten. Stillingerne kan søges af kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.  
 
For yderligere information kontakt Teamleder for Nota Support Peter Seyfarth på psh@nota.dk eller tlf. 39 13 46 27. 

Kontakt

Jakob
Arvad
Teamleder, IT Drift
Tlf. 39 13 46 84

Del