Gå til hovedindhold

Tech-tænkende tekstknuser til Nota

VIL DU NØRDE MED NOTA I NAKSKOV?

Et teknisk mindset, erfaring med HTML og forståelse for brugervenlighed - er vores fancy buzzword-opskrift på en Nota-nørd. Tilsæt en stor skefuld nysgerrighed - og så er det måske dig, der er en af vores kommende "ord-nørder".

Hvis XML, EPUB og Unicode indgår i dit vokabularium - og du har lyst til at arbejde med digital tilgængelighed og tekstproduktion, så kan du være den næste, som indgår i vores dygtige team i Notas Digitale Produktion. Vi sørger for, at mennesker med syns- og læsevanskeligheder får adgang til tekster, de ellers ikke kan læse.

Arbejdet består i at digitalisere trykt materiale, og dermed omsætte det til et format, der er tilgængeligt. Vi bearbejder faglitteratur, skønlitteratur, eksamensopgaver, tidsskrifter og aviser, og laver teksterne om til e-bøger, lydbøger eller bøger i punktskrift. Vi arbejder med koder, hovedsagligt i XML, så erfaring med IT er en meget stor fordel.

Hver dag sender vi CD’er og punktbøger ud til vores brugere, og i den sammenhæng ligger der en del praktiske opgaver i afdelingen. De opgaver løfter vi i fællesskab, så hverdagen indeholder både praktiske og digitale opgaver.

Kan du se dig selv hos os?

For at blive en del af vores effektive og imødekommende team, skal du være systematisk og have øje for detaljen. Du skal kunne holde hovedet koldt, når tingene går stærkt, og du skal kunne leve med, at alt ikke er fejlfrit. Derudover er du god til dansk og engelsk i skrift og tale. Du kan se det fascinerende i at "knuse en tekst", så f.eks. billeder og figurer kan gøres tilgængelig for alle.

Vi forestiller os, at du har en professionsbachelor eller en erhvervsakademiuddannelse inden for digitale medier, multimediedesigner eller lignende, og er på forkant med den tekniske udvikling indenfor digital tekstproduktion.

Du trives med rutineprægede opgaver, og bidrager med masser af godt humør. Du tager ansvar for dine egne og fælles opgaver, og er god til at finde tekniske løsninger når du får øje på et problem.

Hvad tilbyder vi?

Nota består af 6 afdelinger på 2 adresser i henholdsvis Nakskov og Østerbro. Du vil blive tilknyttet Nakskov, som arbejdsplads. Her bliver du en del af Notas Digitale produktion, som er førende inden for digital tilgængelighed. Dine kollegaer i afdelingen vil tage godt imod dig og sørge for sidemandsoplæring og grundig indkøring i arbejdsopgaverne.

Som en del af Nota vil du få kollegaer med mange forskellige baggrunde, og sammen arbejder vi hver dag på at gøre livet lettere for mennesker med læsevanskeligheder.

Vil du nørde med os?

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning via Notas hjemmeside www.nota.dk/om-nota/stillinger. Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er mandag den 9. november kl 12.

Ansættelsen sker efter overenskomst med Finansministeriet.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen så kan du kontakte Digital Produktionschef Anna Laurentzius på als@nota.dk eller 39134624.

Læs mere om Nota på www.nota.dk

 

Nota er en institution under Kulturministeriet og vi producerer og udlåner tekster, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Lige nu er mere end 190.000 medlemmer af Nota og vi vækster med 15-20.000 nye medlemmer årligt og vores medlemmer er blandt de flittigste læsere i Danmark. Vi løser væsentlige samfundsmæssige opgaver i samarbejde med vores departement, Undervisningsministeriet, Dansk Blindesamfund, Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark m.fl. Som en digital virksomhed er vi i fuld gang med at udvikle nye digitale løsninger og services til gavn for vores medlemmer.

 

 

 

Del