Gå til hovedindhold

Vil du være vores nye kollega i Nakskov?

Vil du være en del af et effektivt og engageret team på otte kolleger, der hver dag arbejder for at gøre livet lettere for elever og studerende med læsevanskeligheder?

I Notas Skole- og Studieservice sørger vi for, at elever og studerende får adgang til deres skole- og studiebøger bøger i formater, der er tilgængelig for dem.

Vi søger en kollega, der brænder for at gøre en forskel for målgruppen. Du må gerne have humoristisk sans, være videbegærlig og nysgerrig, samt arbejde struktureret og selvstændigt.

Hvilke opgaver?

Du skal overvejende arbejde med vejledning af studerende på videregående uddannelser samt undervisere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne, via telefon og mail. Henvendelserne er typisk bestilling af skole- og studiemateriale, som skal gøres tilgængelige for mennesker med læsevanskeligheder. I samarbejde med vores afdeling for digital produktion finder vi den bedste løsning for brugeren.

Rent praktisk er opgaven at verificere materialet, bestille fra boghandler og oprette bøgerne i vores bibliotekssystem. Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til katalogisering. Vi sørger for grundig oplæring.

Du vil også få mulighed for mere udadvendte opgaver som for eksempel oplæg på skoler og konferencer. Alt efter dine kompetencer, og hvor du byder ind.

Hvad forventer vi?

  • Vi forventer, at du har flair for it, ubesværet kan anvende nye IT-systemer og håndtere digitale medier.
  • Vi forventer også, at du er uddannet bibliotekar DB, cand.scient.bibl. eller har anden relevant uddannelse.
  • Det er endvidere en forudsætning, at du er positiv, engageret og åben for nye opgaver.

Hvad tilbyder Nota?

  • Glade og positive medlemmer
  • En arbejdsplads med højt til loftet
  • Engagerede kolleger

Er du interesseret?

Hvis ovenstående lyder spændende, så send en ansøgning via Notas hjemmeside (www.nota.dk/om-nota/stillinger). Ansøgningsfristen er 30. september 2021 kl 12.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. december 2021 eller snarest derefter. Samtaler afholdes løbende. Yderligere oplysninger fårs hos Chef for Bibliotek, Skole- og Studieservice Lene Harder på telefon 39 13 46 66 eller mail lha@nota.dk eller bibliotekar Hans Meinert på telefon 39 13 46 45 eller mail hmt@nota.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Nota er en institution under Kulturministeriet, vi producerer og udlåner tekster der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Lige nu er mere end 200.000 medlemmer af Nota og vi vækster med 15-20.000 nye medlemmer årligt. Vores medlemmer er blandt de flittigste læsere i Danmark. Vi løser væsentlige samfundsmæssige opgaver i samarbejde med vores departement, Undervisningsministeriet, Dansk Blindesamfund, Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark m.fl. Som en digital virksomhed er vi i fuld gang med at udvikle nye digitale løsninger og services til gavn for vores medlemmer