Gå til hovedindhold
Aktuelt

Sommerferie-workshops for børn fra 9 til 14 år: Vilde Væsner og Sære Steder på Lolland

Gratis workshops
8. juni 2022

WORKSHOP: Skriv din egen gyserhistorie om en by fuld af vilde væsner og sære steder

Den professionelle fortæller Kasper Sørensen sætter dig denne dag i gang med at fortælle dine egne gyserhistorier med udgangspunkt i Lollands myter og fabeldyr.

Om Kasper Sørensen:

Hele Kasper Sørensens liv har cirklet omkring historiefortælling, og siden 2001 har han været professionel historiefortæller med virksomheden Fortællekunsten. Kasper Sørensen kan kunsten at fortælle historier, at fange og fastholde lytterne og gøre dem engagerede i budskabet, mens deres opmærksomhed er i nuet og deres telefoner i lommen. Kasper Sørensen er en del af Børneteatret Fortællekunsten, der er et turnerende teater med fokus på fortælleteater. Børneteatret Fortællekunsten har spillet i hele landet og er eksperter i at spille for store grupper børn.

WORKSHOP: Byg dit helt eget mytiske væsen af Foam Clay og naturmaterialer

Går du og gemmer på et vildt væsen i din fantasi? Slip det løs og byg dit helt eget mytiske væsen i Foam Clay og naturmaterialer i en workshop med billedkunster Maria Lau Krogh.

Om Maria Lau Krogh:

Maria Lau Krogh arbejder som billedkunstner inden for maleri, tegning, illustration, vægmaleri, udsmykning, skulptur og workshops. I flere år har hun undervist børn og unge i billedkunst. For Maria Lau Krogh er det vigtigt at inddrage legen, mulighederne, det eksperimenterende og friheden, for at fantasien og kunsten kan flyde frit. Kunsten giver børn og unge mulighed for at opnå nye erfaringer og erkendelser, at se verden fra en ny vinkel. Maria Lau Krogh underviser i billedkunst på Børnekulturhus Amager og er tilknyttet skoleprojekter og mindre værkstedsprocesser i institutioner og børnehaver.

  • Vilde Væsner og Sære Steder er del af et læselystprojekt, støttet af Slots- og Kulturstyrelsens Udviklingspulje og afvikles i samarbejde med Nota, Lolland Bibliotekerne og Roskilde Bibliotekerne.