Gå til hovedindhold
Aktuelt

Nakskov Kulturdag 30 september: Nota har åben 15:00-18:30

På Nakskov Kulturdag slår Nota dørene op for en dag spækket med spændende oplevelser og underholdende foredrag der giver stof til eftertanke:
21. september 2022
billede af blå ballon med teksten Nota

Rundvisning i Nota:

Se hvor magien sker! Besøgende kan opleve produktionshallen med den tonstunge punktprinter, de mange automatiserede brændere og den skarpe skæremaskine som skærer ryggen op! –på bøgerne altså.

Oplev foredrag og panelsamtale:

En række fantastiske formidlere står klar til at gøre tilhørerne klogere på emner som ’Hvad ved vi om ordblindhed’ og ’Hvad sker der, når en statslig arbejdsplads lander i hjertet af Nakskov’.

To panelsamtaler med repræsentanter fra Notas brugergrupper Foreningen danske døvblinde, Dansk Blindesamfund og Ordblindeforeningen tager imod spørgsmål fra salen og giver et unikt indblik i deres liv.

Få popcorn, kig på de vilde væsner og træd ind et surrealistisk, kunstnerisk landskab, fremstillet af den synssvækkede, lokale kunstner, Christian Bisserup Buch.

Bliv klogere på Notas arbejde og brugergrupper i dialogområdet. På førstesalen er der sat stande op, med repræsentanter fra Foreningen Danske DøvBlinde, Ordblindeforeningen, Dansk Blindesamfund og Nota, som i fællesskab sætter fokus på brugergrupperne.

Velkommen hos Nota

 

Oversigt over dagen:

Rundvisninger:

Løbende rundvisninger. Første rundvisning kl. 15:00. Indgang Tilegade.

Vilde væsner, popcorn, kunst og dialogområde ved byrådssalen: Åbent fra kl. 15-18:30

Indgang ved Axeltorv:  Se et udpluk af udstillingen Vilde Væsner, få popcorn og blev besnæret af de mange smukke malerier. På førstesalen står repræsentanter fra Notas brugergrupper klar til at tale med de besøgende

Foredrag i byrådssalen: fra kl. 15:15-18:30

  • 15:15-15:45 Oplæg v/ Martin Richardt, IT & Ordblindekonsulent: Hvad vi ved om ordblindhed
  • 16:00-16:30 Panelsamtale med Notas interessentgrupper: mulighed for spørgsmål fra salen
  • 16:30-17:00 Byrådssalen er åben for nysgerrige blikke
  • 17:00-17:30 Panelsamtale med Notas interessentgrupper: mulighed for spørgsmål fra salen
  • 17:45-18:15 Oplæg v/ Birgitte Romme, antropolog, PhD.: Her er vi jo pludselig naboer med hele byen: Da Nota flyttede fra København til Nakskov
  • 18.30 Nota siger tak for i dag.