Diabetes

pas på dit gode helbred og spændende liv
Note: 
Indhold: Hvad er diabetes? (Forståelse af diabetes ; Symptomer og diagnose ; Hold øje med din diabetes) ; Mad, drikke og fysisk aktivitet (Sund mad og sunde drikke ; Vægt og diabetes ; Fysisk aktivitet) ; Blodsukkerregulering (Blodsukkermåling ; Tabletter ; Insulin ; Hypoglykæmi/insulinføling ; Hyperglykæmi) ; Lev godt med diabetes (Daglivliv ; Pas på dig selv ; Kvindens helbred ; Fordele ved helbredspleje) ; Børn og teenagere (Spædbørn og småbørn ; Børn i skolealderen ; Teenagere og unge voksne) ; Mulige senfølger (Depression ; Øjentilstande ; Nyretilstande ; Tilstande i fødderne ; Hjerte-kartilstande ; Andre tilstande)

Diabetes
Lydbog

Spilletid: 
8 timer 49 minutter
Bognummer: 
34531
Indlæsningsår: 
2005
Nota udgivelsesår: 
2005
Udgave: 
Atelier, 2004
ISBN: 
8778574447
Oversætter: 
Merete Klinkvort
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater