Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen

Præsentation af ny viden om læse- og skrivepædagogik baseret på forskningsresultater. Til inspiration for sprogbaserede undervisningsforløb i folkeskolen
Note: 
Indhold: David Rose: Demokratisering af klasserummet : om Reading to learn-metoden som en vej til lige muligheder. Beverly Derewianka: Vilde med sten : indskolingsbørn på opdagerfærd i geologiens sprog. Mette Maria Rydén: To kendte og en ukendt ; Loft til kip og andre ekspertudtryk i dansk ; Loft til kip og andre ekspertudtryk i matematik. Mette Vedsgaard Christensen: Kvalificerede meninger om Paradise Hotel i 7.A : et genrepædagogisk forløb om film og evaluerende sprog ; Læs for at lære. Kathrin Bock: Fra slugte nåle til liv på børnehjem : SFL-baseret undervisning med afsæt i autobiografiske tekster. Helle Bundgaard Svendsen: Når der går teknologi i skrivningen. Teknologibaseret læsning og skrivning - set fra et underviserperspektiv / Nina Berg Gøttsche ... et al. Litteraturundervisning for alle : en inkluderende undervisningsmetode i læseforståelse til folkeskolens ældste klasser / af Nina Berg Gøttsche og Helle Bundgaard Svendsen. Dorte Vang Eggersen: Afsted med jer! : stedbaseret læsning som litteraturpædagogisk metode

Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
641720
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Hans Reitzel, 2016
ISBN: 
9788741265544
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater