Gerontologi

livet som gammel - en tværfaglig lærebog i gerontologi
Redaktion: 
Christine E. Swane, Anne Leonora Blaakilde, Kirsten Amstrup
Note: 
Indhold: Christine E. Swane: Gamle menneskers hverdagsliv. Bernard Jeune: Aldringens demografi og det lange liv. Henning Kirk: Alderskurver og livsløb. Jørgen Goul Andersen: Ældrepolitik, økonomi og pensionsordninger. Merete Platz: Aspekter af ældres levekår. Holger Højlund: Ældre som modtagere af omsorg og service. Anne Leonora Blaakilde: Familieroller i forandring ; Livshistorie og reminiscens ; Ord skaber alder. Migration, etnicitet og aldring / Charlotte Egeblad & Kirsten Amstrup. Bente Lindstrøm: Boligen i ældrelivet. Kurt Møller: Livet i plejeboligen. Carsten Hendriksen: Kroppens biologiske aldersforandringer. Mikkel Vass: Forebyggende hjemmebesøg til ældre mennesker. John Christensen: Tænder til et helt liv. God ernæring hos ældre / Agnes N. Pedersen & Anne Marie Beck. Bo Møhl: Ældre og seksualitet. Karen Munk: Aldring, psykisk sundhed og trivsel. Peter Laursen: Aldring, kognition og hukommelse. Rehabilitering af ældre / Lis Wagner & Carita Nygren. Lis Puggaard: Træning af raske, gamle mennesker. Kirsten Avlund: Funktionsevnens betydning for dagliglivet. Annette Johannesen: Aktiv udfoldelse, sundhed og velvære. Kirsten Amstrup: Sygepleje til gamle mennesker. Krop, sundhed og alderdom / Jørgen Povlsen & Morten Hoff. Michael Hviid Jacobsen: "Gå blidt ind i den gode nat -" : om et liv før døden i nutidens samfund

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Gerontologi
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Gerontologi Standard e-bog
Bognummer: 
635215
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Munksgaard Danmark, 2007, (2. udgave)
ISBN: 
9788762806542

Gerontologi
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
608512
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Munksgaard Danmark, 2007, (2. udgave)
ISBN: 
9788762806542

Gerontologi
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
605095
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Munksgaard Danmark, 2006
ISBN: 
8762803026

Gerontologi (Uddrag)
Indscannet e-bog, specialproduktion - Med figurbeskrivelser (Uddrag)

Bognummer: 
635216
Uddrag: 
side 169-188
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Munksgaard Danmark, 2007, (2. udgave)
ISBN: 
9788762806542
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater