Kvalitative analyseprocesser

med eksempler fra det pædagogisk psykologiske felt
Redaktion: 
Louise Bøttcher, Dorte Kousholt og Ditte Winther-Lindqvist
Note: 
Indhold: Introduktion til kvalitative analyseprocesser (Indledendende refleksion over analyseprocesser og kvalitetsdimensioner / Louise Bøttcher, Dorte Kousholt og Ditte Winther-Lindqvist). Hermeneutiske analyseperspektiver (Ditte Winther-Lindqvist: Analyse af personperspektiver - ungeliv med en alvorlig syg forælder som eksempel. Anne Maj Nielsen: Artikulationsanalyse i fænomenologisk perspektiv - kontemplativ undervisning som eksempel. Katrine Zeuthen: Jævnt svævende opmærksomhed i et psykoanalytisk perspektiv - børn og seksuelle traumer som eksempel. Tine Brøndum: Narrativ analyse - lærerstuderendes skoleerindringer og selvfortællinger som eksempel). Poststrukturalistiske analyseperspektiver (Dorte Marie Søndergaard: Analytiske læsestrategier - analoge og digitale tilblivelsesprocesser som eksempel. Iram Khawaja: Rhizomatisk analyse - belonging, muslimskhed og fællesskab som eksempel. Nina Hein: Situationsanalyse - forældrepositioner i børns mobning som eksempel. Niels Christian Mossfeldt Nickelsen: Materiel semiotisk analyse - omplementering af KOL-teleomsorg som eksempel). Dialektiske analyseperspektiver (Kristine Bagge Kousholt: Betingelses-, betydnings- og begrundelsesanalyse - elevperspektiver på test som eksempel. Dorte Kousholt: Praksisteoretisk analyse - børnefamiliers hverdagsliv som eksempel. Louise Bøttcher: Mikrotemporal analyse - kommunikation med børn med handicap som eksempel)

Kvalitative analyseprocesser
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
640966
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Samfundslitteratur, 2018
ISBN: 
9788759332764
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater