Mellem frygt og håb

18 forfattere og tænkere om eksistens i det 21. århundrede
Redaktion: 
Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen
18 filosoffer, sociologer og forfattere peger på udfordringer i en tid med politiske opbrud, Trump, Brexit, de gule veste, højredrejning i Europa, sekularisering, medieafhængighed, populisme, monopol-kapitalisme, perfekthedskultur, politisk korrekthed, diagnosesamfund og afviklingen af velfærdsstaten og giver bud på, hvordan vi får håbet og tilliden tilbage
Note: 
Indhold: Verden er blevet kompleks (Salman Rushdie: Vi har overset religionen som politisk faktor. Anthony Giddens: Vi er mere afhængige af hinanden end nogensinde før. Amos Oz: Vi må ikke låse hinanden fast. Zygmunt Bauman: Vi lever i en tid, hvor medmenneskeligheden har svære kår. Mario Vargas Llosa: Vi gjorde os sårbare, da vi skiftede bogstaver ud med billeder. Charles Taylor: Vi må genskabe troen på at kunne gøre en forskel) ; Længsel efter samhørighed (Per Petterson: Vi har glemt det vigtige i at give sig hen til andre. Finn Skårderud: Vi længes efter større fortællinger, der peger ud over os selv. Ida Jessen: Vi fokuserer for meget på præstationen. Dorthe Jørgensen: Vi har mistænkeliggjort alt det uforklarlige. David Grossman: Vi skal huske, at samtale er massage af den modvillige sjæl. Axel Honneth: Vi har en moralsk pligt til at bevare håbet) ; Gensyn med de store fortællinger (Marilynne Robinson: Vi har glemt, at verden er hellig. Hartmut Rosa: Vi har glemt at lytte og lade os overvælde. James Wood: Vi kan ikke undslippe kristendommen, og det er inspirerende. John Gray: Vi er ikke så sekulære, som vi tror. Patti Smith: Vi har mistet forbindelsen til det guddommelige. Slavoj Žižek: Vi skal forstå kristendommens store betydning)

Mellem frygt og håb
Lydbog

Spilletid: 
4 timer 14 minutter
Bognummer: 
47213
Indlæsningsår: 
2020
Nota udgivelsesår: 
2020
Indlæser: 
Udgave: 
Kristeligt Dagblad, 2019
ISBN: 
9788774674184
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater