Nordisk aktivitetsvidenskab

Redaktion: 
Hanne Kaae Kristensen, Anne Sofie Bach Schoue og Jesper Larsen Mærsk
(Ergo/Munksgaard)
Note: 
Indhold: Hanne Kaae Kristensen: Præsentation af aktivitetsvidenskab i et nordisk perspektiv. Videnskabsteoretisk, filosofisk og teoretisk grundlag for aktivitetsvidenskaben / Eric Asaba, Staffan Josephsson & Hans Jonsson. Aktivitet som begreb i aktivitetsvidenskaben / Hans Jonsson & Eric Asaba. Meningsfulde aktiviteters betydning for sundhed og velvære / Line Lindahl-Jacobsen & Christina Jessen-Winge. Kreativitet i et aktivitetsperspektiv / Sissel Horghagen & Karen la Cour. Jesper Larsen Mærsk: Samspillet mellem aktivitet og identitet. Aktivitetsbalance / Carita Håkansson, Anne-Le Morville & Petra Wagman. Hans Jørgen Bendixen: Aktivitet og tid. Livsfaser, overgange og brud i relation til aktivitet / Anne Lund et al. Aktivitet i et hverdagsperspektiv / Cathrine Arntzen, Astrid Gramstad & Hanne Kaae Kristiansen. Occupational justice : at fremme retten til aktiviteter / Anne-Le Morville & Anette Enemark Larsen. Forholdet mellem aktivitet og narrativer / Sissel Alsaker & Staffan Josephson. Elisabeth Assing Hvidt: Aktiviteters spirituelle betydning. Perspektivering / Jesper Larsen Mærsk, Hanne Kaae Kristensen & Anne Sofie Bach Schou

Nordisk aktivitetsvidenskab
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
636922
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Munksgaard, 2017
ISBN: 
9788762816497
Oversætter: 
May Schack
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater