Rummets arkitektur - arkitekturens rum

Forfatter:
Et opgør med forestillingen om altings fragmentering og en introduktion til den europæiske arkitekturs historie
Note: 
Indhold: Fra urtid til renæssance : strukturens tilblivelse (Gruppestrukturen ; Rummets psykologi ; Billedkunstens rum ; Rummets fænomenologi : arkitektur og verdensbillede ; Kosmiske arkitekturer : Hellensk og jødisk ; Den kosmiske syntese ; Cirkulære kulturer og oldtidens Egypten ; Det doriske og joniske Hellas ; Rom: fra hedenskab til kristendom ; Kristen oldtid og middelalder ; Gotikkens metamorfose og italiensk renæssance) ; Fra barok til postmodernisme : historiens fold (Kosmologi i verdsliggørelsens yderste fase ; Filosofiske retninger ; Billedet og ordet ; Elliptisk og lineær barok ; England : romantik og kubisme ; Frankrig og Tyskland : monument og konstruktion ; Tysk og fransk modernisme ; arkitekturens sproglige drejning ; Rummets rehabilitering)

Rummets arkitektur - arkitekturens rum
Lydbog med tekst

Spilletid: 
19 timer 40 minutter
Bognummer: 
604352
Indlæsningsår: 
2005
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Arkitektens Forlag, 2002
ISBN: 
8774042617
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater