Socialt arbejde i udsatte boligområder

Redaktion: 
Louise Glerup Aner og Birgitte Mazanti
Note: 
Indhold: Mia Arp Fallov: De boligsociale indsatser set fra tidsmaskinen og helikopteren : historiske tendenser og nutidige styringsdilemmaer. Segregationen i Danmark / af Hans Thor Andersen og Rikke Skovgaard Nielsen. Troels Schultz Larsen: Den områdeorienterede forskning og dens effekter på det boligsociale felt i praksis. Nikolaj Avlund: Naboskab og tryghed i udsatte boligområder. Charlotte Demant Klinker: Social ulighed i sundhed. Louise Glerup Aner: Evidens, metode og teori i boligsocialt arbejde. Annika Agger: Borgerinddragelse og lokaldemokrati i det boligsociale arbejde. Styring og samarbejde i det boligsociale arbejde : civilsamfund, partnerskaber, samskabelse og samproduktion / af Helle Hygum Espersen og Linda Lundgaard Andersen. Samskabelse og lokalsamfundsudvikling : et urbant perspektiv / af Jan Lilliendahl Larsen ... et al. Brugerdreven innovation : hurtige heste eller nye biler? / af Anne Bergvith Sørensen og Bernhard Jensen. Gordon Vincenti: Frontmedarbejder i udsatte boligområder

Socialt arbejde i udsatte boligområder
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
637708
Nota udgivelsesår: 
2018
Udgave: 
Hans Reitzel, 2017
ISBN: 
9788741264967
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater