Usikker modernitet

danskernes værdier fra 1981 til 2017
Redaktion: 
Morten Frederiksen
Om den danske del af en international undersøgelse, der ud fra regelmæssige spørgeskemaundersøgelser sammenligner værdinormer over tid, indenfor områder som politik, moral, arbejdsliv, familieliv og religion
Note: 
Indhold: Morten Frederiksen: Stabilitet og forandring i danskernes værdier. Glæde over Danmark / Benedikte Brincker, Peter Gundelach og Christian Albrekt Larsen. Oplevet jobkonkurrence og arbejdskraftindvandringen / Troels Fage Hedegaard og Christian Albrekt Larsen. Systembevarende aktivisme og politiske værdier / Anders Ejrnæs og Thomas P. Boje. Klasse, klasseidentitet og politiske værdier / Gitte Sommer Harrits og Rune Stubager. Rikke Frank Jørgensen: Danskernes syn på overvågning. Klaus Levinsen: Danskernes holdninger til miljøbeskyttelse. Forandringer i foreningsmedlemskab og frivilligt arbejde / Lars Skov Henriksen og Klaus Levinsen. Udviklingen i (ikke)religiøsitet / Peter B. Andersen, Jakob Erkmen og Peter Gundelach. Sædelighed og medborgermoral / Morten Frederiksen og Peter Gundelach. Dobbeltforsørgermodellen - still going strong! / Thomas P. Boje, Anette Borchorst og Anders Ejrnæs. Karen Margrethe Dahl: Faste rammer, omtanke for andre og tolerance : strømninger i danskernes opdragelsesværdier. Fald i den danske lykke og flere decideret ulykkelige / Henrik Lauridsen Lolle og Jørgen Goul Andersen. Polarisering af danskernes tillid til hinanden ; Metodisk baggrund for Den Danske Værdiundersøgelse 2017 / Morten Frederiksen og Jonas Toubøl

Usikker modernitet
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
643118
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Hans Reitzel, 2019
ISBN: 
9788741275277
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater