Vold i familien i Danmark

beskrivelse af voldelige mænd, som har deltaget i det danske behandlingsprogram "Dialog mod Vold"
Forfatter:
Note: 
Indhold: Teori vedrørende vold i hjemmet - voldens psykologi ; Internationale erfaringer vedrørende mænds vold overfor deres kvindelige partnere ; Karakteristik af den mandlige partner, som udøver vold i hjemmet ; De kvindelige partnere i voldelige forhold ; Børnene og de unge i familier med vold ; Interventioner som rettes til voldelige mænd i familien ; Præsentation af egen forskning af voldelige mænd i behandling i Dialog mod Vold fra medio 2003 til medio 1006 (Forskningsprotokol ; Resultater fra forskningen i DMV, kokorte 1, Status 1 ; Demografiske data ; Sociale karakteristika ; Voldelige adfærdsmønstre ; De voldelige mænds egen vold) ; Beskrivelse af Millon Clinical Mutiaxial Inventory ; Inddelingen af DMV populationen i klynger, jvr. DSM-IV ; Konkluderende faktorer omkring den voldelige mand ; Konklusion på basis af Millon Clinical Mutiaxial Inventory, MCMI-III ; Diskussion vedrørende vold i hjemmet udøvet af den mandlige partner ; Perspektivering

Vold i familien i Danmark
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
614779
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Askovgården, 2007
ISBN: 
9788799231508
Illustrator: 
Camilla Draiby
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater