Sådan overfører du en lydbog fra en PC til en Victor Stream

Hvis du ønsker at høre lydbøger på din Victor Stream, skal bøgerne overføres fra din PC til din Victor Stream gennem Stream’erens SD-kort. SD-kortet finder du i toppen af Stream’eren og det skal sættes over i din PC. Før du sætter SD-kortet i PC’en, skal du se om det er låst op. Find den lille tab der sider på siden at kortet. Denne tab skal være oppe for at SD-kortet er låst op.

1) Sæt SD-kortet i PC’en. Har din PC ikke en SD-kort læser kan du købe en ekstern kortlæser. Du kan også overføre filerne ved at bruge et USB-kabel, men denne metode er meget langsom.

2) Log på Nota.dk og find den bog du gerne vil downloade.

3)  Se vejledning for download til PC her:

4) Zip-filerne bliver udpakket til en mappe som har samme titel som lydbogen. Marker mappen og hold Ctrl nede og vælg c-tasten. Nu har du kopieret lydbogen.

5) Find SD-kortet i stifinderen på din PC, og vælg dette.

6) Marker mappen ”$VRDTB”. Hold Ctrl nede og vælg v-tasten. Nu ligger lydbogen på SD-kortet.

7) Sæt SD-kortet tilbage i stream’en. Nu ligger lydbogen på din Victor Stream og den kan afspilles. Der kan ligge flere bøger på din Victor Stream, men hvis du vil slette en bog, skal du sætte SD-kortet i din PC, finde mappen og markere mappen og vælge Delete-tasten.  Du får nu vist en pop-up boks, der spørger, om du er sikker på at du vil slette mappen. Her skal du vælge Ja.