Anbefaling

Orkideens hemmelighed

Af Lucinda Riley
Forside fra bogen Orkideens hemmelighed
Lucinda Riley er en irsk forfatter, der til daglig bor i London. Hun skriver kærlighedsromaner, der har både en nutidig historie og en historie, der berører hovedpersonernes forfædre. Dette gælder også romanen Orkideens hemmelighed…

Den nutidige historie

Efter at Julia Forrester har mistet sin mand og sit barn i en ulykke, vender hun tilbage til egnen omkring Wharton Park, hvor hun har tilbragt mange timer som barn sammen med sin morfar, der var stedets gartner. Her møder hun den nye ejer Kit Crawford, der har arvet godset efter sin tante. Da han også er tynget af en sørgelig fortid, begynder han og Julia langsomt at finde trøst i hinanden.

Forhistorien

Under renoveringen af godset dukker en gammel krigsdagbog op. Julia og Kit går nu i gang med at finde ud af, hvad der skete for den gamle ejer under hans tid som krigsfange i Østen under 2. verdenskrig og ikke mindst under hans rekonvalescens i Bangkok. Og hvad har det mon med Julias familie at gøre?

Samtidig blomstrer en spirende kærlighed mellem Julia og Kit. Men Julia får et voldsomt chok. Da hun tager hjem til Frankrig for at sælge sit hus, står hendes afdøde mand pludselig i døren og vil genoptage deres forhold, og så er det op til Julia at finde ud af hvad der virkelig skete. Både i fortiden og i nutiden.

2. oktober 2015

Læs bogen