Gå til hovedindhold
Aktuelt

Udstilling: Vilde Væsner og Sære Steder er løs i Nakskov

Gå på opdagelse i en sanselig vandreudstilling baseret på børnenes fortolkninger af Lollands mystiske sagnvæsner.
12. august 2022
Artefakter fra samme udstilling fra tidligere på året. Fremvist i Roskilde.

Gennem en række workshops har skolebørn på Lolland stiftet bekendtskab med lokale sagn og myter. De har fortolket sagnene sammen med fire kunstnere, der hver især har bidraget med hver deres kunstform.

Med Benni Bødker har de skrevet deres helt egne uhyggelige gyserhistorier. Med Kasper Sørensen har de lært at fortælle spændende historier, der finder sted på Lolland. Med Jan Kjær har de tegnet deres eget vilde væsen, som samlet bliver til det vildeste kortspil, og med Maria Lau Krogh har de kreeret de vildeste skulpturer.

Nu samles alle de vilde væsner, historier, tegninger, og kortspil i en storslået vild og fascinerende udstilling i en stemningsmættet kulisse skabt af billedkunstner Maria Lau Krogh og i rammerne på Havnebygningens rustikke koldhal i Nakskov.

Der vil være små workshops i udstillingen, hvor man bl.a. kan tegne sit eget vilde væsen og spille en omgang ”Vilde væsner” med udstillingens helt eget kortspil, med børnenes tegninger. 

Udstillingssted:
Havnebygningen, Havnegade 2 i Nakskov.

Åbningstider:
Der er adgang til udstillingen på følgende tidspunkter:

Lørdag d. 20. august kl. 10-13
Lørdag d 3. september kl. 10-13
Lørdag d. 10. september kl. 10-13

Bag projektet:

Projektet er skabt i et samarbejde mellem Nota, Roskilde Bibliotekerne og LollandBibliotekerne og de deltagende kunstnere med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen.