Ultraforarbejdet

hvorfor vi spiser mere og mere, som ikke er mad - og hvorfor vi ikke kan lade være
Fascinerende indblik i hvordan de ultraforarbejdede fødevarer ikke alene ødelægger vores helbred, men også hacker vores hjerner. For læsere, der interesserer sig for sundhed, psykologi og fødevarer
Note: 
Indhold: Stop lige - hvad spiser jeg? (Hvorfor er der bakterieslim i min is - sådan blev ultraforarbejdede fødevarer opfundet ; Jeg vil hellere have fem portioner Coco Pops - opdagelsen af ultraforarbejdede fødevarer ; Jo jo, "ultraforarbejdet mad" lyder ikke så rart, men er det virkelig et problem? ; (Jeg fatter ikke, at det ikke er) kulsmør - den ultimative ultraforarbejdning) ; Men kan jeg ikke bare holde øje med hvad jeg spiser? (Spisningens tre tidsaldre ; Hvordan vores kroppe faktisk håndterer kalorier ; Om hvorfor det ikke drejer sig om sukker - ; - eller om motion ; - eller om viljestyrke ; Hvordan ultraforarbejdede fødevarer hacker vores hjerner) ; Nå?! så er det derfor jeg går rundt og er urolig og har ondt i maven (Nogen har allerede tygget din ultraforarbejdede mad ; Ultraforarbejdede fødevarer lugter underligt ; Ultraforarbejdede fødevarer smager underligt ; Tilsat angst) ; Men jeg har jo allerede betalt for det! (Mangelfuld myndighedsregulering ; Ultraforarbejdede fødevarer ødelægger den traditionelle kost ; Prisen for Pringles) ; Og hvad fanden skal jeg så gøre? (Ultraforarbejdede fødevarer er designede til at blive overforbrugt ; Hvad vi kunne bede myndighederne om at gøre ; Det kan du gøre, hvis du vil holde op med at spise ultraforarbejdede fødevarer) ; Efterskrift - hvad der siden skete ; Ofte stillede spørgsmål

Ultraforarbejdet

Lydbog
Under produktion. Denne bog vil blive tilgængelig, så snart den er færdigproduceret. Læs mere om bøger under produktion
Bognummer: 
52972
Indlæsningsår: 
2024
Nota udgivelsesår: 
2025
Indlæser: 
Udgave: 
Politiken, 2024
ISBN: 
9788740098679
Oversætter: 
Jakob Haff