Gå til hovedindhold
Aktuelt

Stort tillykke til FDDB med de 35 år

Foreningen Danske Døvblinde fejrede deres 35 års fødselsdag, og Nota var glade for at være med på dagen.
5. juli 2022
glade festdeltagere til FDDBs fødselsdag

Der var mange deltagere til Foreningen Danske DøvBlindes fødselsdagsarrangement

Den 27. juni fyldte Foreningen Danske DøvBlinde (FDDB) 35 år. Det blev fejret på dagen med et åbent hus-arrangement i Handicaporganisationernes hus.

Efter en varm velkomsttale af FDDB's formand, Jackie Lehmann Hansen, bød foreningen indenfor i de forskellige caféer, som var etableret i forbindelse med fødselsdagen.

Her var både en haptisk café, en tegnsprogscafé og en punktcafé, som medlemmer og andre interesserede kunne gå rundt iblandt og blive klogere på de udfordringer og muligheder, som døvblinde oplever.

Vi hos Nota var så heldige også at være med til at fejre vores samarbejdspartner FDDB med en plads i "Service til døvblinde-caféen".

Det var en oplagt mulighed for at gøre opmærksom på den individuelle service, vi hos Nota tilbyder medlemmer af FDDB samt andre døvblinde, og det var glædeligt, at så mange lagde vejen forbi.

Hos Nota kan man som døvblind nemlig få overført sine personlige dokumenter til enten punktskrift, e-tekst eller lyd, så de bliver tilgængelige og brugbare på den måde, der er bedst for en.

Dagen igennem havde Nota mange interesserede forbi vores plads, og det var en dag fyldt med godt humør.

Ud på eftermiddagen lukkede caféerne ned, og vi samledes til kage og fødselsdagssang. Dagen blev rundet af med en tale fra formanden og fine afsluttende bemærkninger fra medlemmer, der gjorde opmærksom på, hvor betydningsfuld en organisation FDDB er.

Nota siger tak for det gode samarbejde og ønsker endnu engang FDDB stort tillykke med de 35 år.

Vil du vide mere om Notas services til døvblinde kan du trykke på linket nedenfor.