Bestilling af eksamensopgaver ordblinde

Sommer 2019 vil store dele af de centralt stillede eksamener ligge på Netprøver.dk i et tilgængeligt format - også for de ordblinde studerende, men der er visse undtagelser.

Er du i tvivl om din eksamensopgave skal bestille hos Nota? Læs mere her: Eksamensinformation 2019

Her kan du bestille skriftlige og mundtlige eksamensopgaver til ordblinde på ungdoms- eller videregående uddannelser. Opgaverne leveres i formatet PDF: Kræver f.eks. programmet CD-ORD eller ViTal for at få læst teksten højt.

Du skal udfylde ét skema pr. eksamen. Det er muligt, at bestille samme eksamen til flere elever på én gang.

Du skal bestille eksamensopgaven senest 4 uger før eksamensdatoen.

OBS: Hvis opgaverne skal leveres forskellige steder, skal de udfyldes i hver sit skema. Nota sender eksamensopgaverne senest 7 hverdage før eksamensdagen.
Eksamensopgaverne sendes på CD. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det desværre ikke muligt at sende opgaverne på anden vis.

Terminsprøver, årsprøver og andre prøver sendes via mail. Derfor er det ikke nødvendigt at udfylde leveringsadressen, men vær opmærksom på, at prøverne sendes til den valgte mailadresse.

Hvis en elev ikke har en godkendt bevilling, må skolen selv afholde omkostningerne til eksamensmaterialerne eller søge en rammebevilling under SPS til eleven. 

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Studieservice på telefon 39 13 46 04
Du kan også sende en mail: eksamen@nota.dk

NB: Dette bestillingsskema fungerer i Internet Explorer 9 og nyere versioner, samt Chrome, Firefox og Safari.