Om Nota

Undervisere

Er du underviser og skal være medlem af Nota?
Som underviser af §17-elever og –studerende kan du finde bøger og bestille eksamensmaterialer, der kan læses op  hos Nota.

Nota er et landsdækkende bibliotek under Kulturministeriet, der producerer lydbøger, e-bøger og bøger på punktskrift til mennesker, der ikke læser almindelig trykt tekst.
Blinde, svagtsynede og skoleelever og studerende, der er blinde, svagtsynede og ordblinde, kan med dokumentation være medlem af Nota. 

Hvilke fordele får du som indmeldt underviser?

Som indmeldt underviser på Nota kan du gratis afspille, downloade eller bestille lydbøger eller e-bøger og eksamensmateriale fra Nota Bibliotek. Til brug i din undervisning af §17-brugere. 
Hvem skal dokumentere din rettighed til at blive meldt ind? 

Det skal lederen af det uddannelsessted, hvor du underviser. 
 

Sådan bliver du medlem af Nota

Du bliver meldt ind hos Nota ved at udfylde indmeldelsespapirerne og sende dem til Nota. Når du er godkendt som medlem, modtager du et brev fra Nota med posten samt en midlertidig adgangskode til Nota Bibliotek på en e-mail. Der går nogle dage, før du modtager brevet og e-mailen. 

Indmeldelse inden for 3 uger

Når du som underviser med dokumenteret rettighed tilmelder dig som nyt medlem hos Nota, tager det højst 3 uger at blive indmeldt.
 

 

Download indmeldelsespapirer

Undervisere Download indmeldelsespapirer

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til indmeldelse.

Kontakt indmeldelse 39 13 46 00
Åbningstider: Hverdage: kl. 10-15, Mandage kl. 10-12, Weekend og helligdage: Lukket.