Gå til hovedindhold
Aktuelt

Glæde og optimisme, da årets studenter indtog Nota i Nakskov

Solen skinnede mildt og venligt, da Nota i Nakskov bød årets glade studenter indenfor til en forfriskning og tale fra borgmesteren.
23. juni 2022
Glade studenter vifter med deres huer foran Lollands borgmester

Selvom Nota har prøvet det før, så er det stadig en imponerende oplevelse, når 100 festglade studenter indtager den gamle byrådssal med muntre hjerter, sang på læberne, samt en hujen og fløjten, der giver genlyd ned gennem Notas gange.

Da Nota flyttede ind i den historiske bygning på Axeltorv, lovede man, at årets studenter altid ville være velkomne – i dag er det blevet en tradition som både studenterne og Notas ansatte ser frem til.

En tradition der skaber glæde og samvær

’Det er dejligt at se, de unge studenter indtage byrådssalen med højt humør, mens Notas ansatte vifter med flag for dem.

Det er en tradition og en oplevelse, vi altid glæder os til’, forklarer Notas konstituerede direktør, Michael Karvø.  

’Vi havde dækket op med lidt forfriskninger, mens Lolland Kommunes borgmester Holger Schou Rasmussen holdt en inspirerende tale for de ca. 100 studenter, der kom forbi.

Hermed markerer vi også, at vi ønsker at være en aktiv og synlig del af lokalmiljøet, og vi glæder os altid til de glade studenters besøg', lyder det fra Michael Karvø.