Gå til hovedindhold
Aktuelt

Nota holder åbent hus i Nakskov

Efter 1 ½ års intensive forberedelser er Nota endelig flyttet til hjertet af Nakskov. Fredag den 11. oktober inviterer vi derfor til åbent hus på Nakskovs Axeltorv.
7. oktober 2019
Notas åbent hus på Axel Torv i Nakskov. Fredag d. 11. okt. kl. 14 til 18: Åbningstale, Nota giver en pølse, rundvisninger på rådhuset, musikalsk fortælling for de små, live jazz, mød en medarbejder i en af boderne: Notas arbejde for børn og unge, produktioner til blinde, Notas teknologiløsninger, job i Nota.

Plakat for Notas åbent hus.

Under festlighederne vil I kunne se, mærke og høre mere om Notas arbejde imens I nyder en pølse og lidt drikkelse. Vi starter kl. 14 med åbningstaler ved Lollands borgmester Holger Schou Rasmussen og Notas Direktør Michael Wright. Det åbne hus vil løbe frem til kl. 18.

 

Der vil også være aktiviteter for de voksne og mere barnlige sjæle. På pladsen vil børnebogsillustrator Rasmus Bregnhøi sammen med et jazz band udfolde en musikalsk fortælling. Samtidigt vil der være rundvisninger på Notas nye, men historiske, arbejdsplads i Nakskovs gamle rådhus.

 

Her på Nota synes vi, at udflytningen er gået over al forventning. Det er blandt andet på grund af en enorm åbenhed og velvilje fra lollikkernes side.

 

Fredag den 11. oktober vil vi i Nota derfor inviterer lokale borgere og ansatte samt pressen til en festlig dag på torvet i Nakskov. Men vi håber også på at se vores brugere og andre, der har lyst til at tage turen til den smukke købstad.