Sådan downloader du bøger i Nota App

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du downloader lydbøger i appen Nota Bibliotek.

1) Søg en bog frem, som  du gerne vil downloade.

2) Når du vælger bogens titel, får du adgang til bogen. Herefter kan du vælge mellem flere funktioner blandt andet Download.

3) Bogen bliver nu downloadet til appen. Du kan følge med i hvor mange procent, der er downloadet.

4) Når knappens tekst skifter til Downloadet, så er bogen hentet. Du kan nu lytte til bogen uden at være forbundet til et netværk.

Du kan også downloade bogen via menupunktet Mine Bøger.

1) Vælg en bog fra listen du gerne vil downloade.
2) Vælg de tre prikker til højre for titlen.

3) Vælg Download bog.

4) Når bogen er downloadet, kommer en pil frem foran de tre prikker, på listen Mine Bøger.

Du kan nu lytte til bogen uden at være forbundet til et netværk.